17 apr. 2014

Tänker på dig

Hej!

Jag visar ett "omtanke-kort" idag.


Mönsterpapper från Maja Design. Jag har använt en stans från EK Success till kanten.Jag har använt den digitala ramen "Apoteksram" och har skrivit egen text inuti. Jag satte ihop bild och text i Photoshop Elements den här gången. Oftast brukar jag använda Word men den här gången blev det bildprogrammet.
Jag har målat med en blå copicspenna runt kanten och sedan färgat in med distress ink över hela ytan.Magnoliastämpeln är färglagd med Copics. Jag har tyvärr glömt att skriva ner vilka färger jag använde men några minns jag i alla fall!

Hud: E13, 11, 00
Hår: E08, 11, 29
Staket: E70, 71, 74 och 77
Byxor och huckle: troligen B45, 00, 97 och 95 

Stämplarna på kanten är gummistämplar från Pysseldags. Det är adressat och flaska lavendelsaltPå baksidan hittar man min personliga stämpel "handgjord av". Här kan man skymta insidan och där har jag använt mig av gummistämpeln "hörna". Den finns i digitalt utförande också och även vänsterställd i gummi. 

Nu vill jag passa på att önska er en riktig GLAD PÅSK!
Hoppas det finns lite scrapgodis i påskägget i år :-D

KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!