6 apr. 2014

Pysseldags stämplar + digiscrapping = SANT!

Hejsan på er!
Då var det söndag igen och idag tänkte jag visa något som jag gör väldigt ofta, nämligen digitala layouter. Vad då digitalt tänker du kanske? Jo, jag scrappar på datorn genom att använda ett digitalt fotoredigeringsprogram (i detta fallet Photoshop Elements) och olika digitala element. Precis som att det finns digitala stämplar så finns det en oändlig mängd av digitala varianter av allt du kan tänka dig till "vanlig" scrapbooking. Jag älskar att arbeta med olika lager och om jag skulle göra mina papperslayouter som jag gör mina digitala skulle de väga ett ton och inte rymmas i ett vanligt album...Kika gärna in på min blogg så tror jag att du förstår vad jag menar. Länken finns här i högerkolumnen ---------->

Nu till min layout som jag skapade med flera olika digitala stämplar från Pysseldags:

...och själva layouten:


Kan du hitta alla? Vingarna, kvinnan och alarmklockan är ju ganska lätta att se, men med de andra två har jag fixat lite mer med. Barkstämpeln har jag använt för att skapa effekt på pappret som ligger närmast bakgrundspappret. Splasharna har jag färgat i en smutsbrun nyans för att bättre passa layouten. 

Hoppas att du fick inspiration till att använda dina stämplar på mer än ett sätt OCH att du blir nyfiken på digital scrapbooking!

Ha en riktigt skön söndag....


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!