11 apr. 2014

Project Life - Mitt Rese-album.

Hej på er!
Idag var det då dax för lite Project Life inspiration igen.
Jag har ju även påbörjat ett RESE album utöver mitt "vanliga" pl album.
I detta albumet kommer jag bara PL:a om våra resor och äventyr är det tänk.Ofta tar man ju VÄLDIGT mycket kort när man är ute och reser och det är många som man gärna vill ha med i sina album.Är man borta 1-2 veckor så vet ni ju själva vilka MÄNGDER av kort man ofta kommer hem med.Dessa skulle ju ta flera sidor i ett vanligt album.Så i mina vanliga album väljer jag bara några få att visa då under den veckan jag PL.ar MEN i mitt resealbum väljer jag att göra precis hur många sidor som jag vill så att jag får med alla korten som jag vill ha med helt enkelt.Kan bli MÅNGA sidor för en och samma resa, men det är ju just det som är meningen med mitt rese-album. ;)
Jag ÄLSKAR ju att fota så då blir resealbumet perfekt för just dessa korten där jag inte väljer att ha några begränsningar alls.

Jag har gjort en sida om min resa till Mallorca med min kompis Ulrika. Nu blir det lite hipp som happ eftersom jag råkade börja med några bilder som jag redan hade framkallade här hemma, men ni ska få se ifrån början av resan så småningom oxå!
Mina PL kort kommer från Idas Magasin och här kommer de stämplar från pysseldags som jag använt för just detta uppslaget:
Dessa 2 stämplar kommer från hashtag setet med svenska ord ( ministämplarna ).
#dettaärlivet
#strandhäng

Jag verkligen ÄLSKAR dessa stämplar! Så perfekta för pl!

( GUD va jag längtar tillbaka!!! )
Ha nu en fin fredag!
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!