9 apr. 2014

Påsk-kort med diggisar

Halloj!
Nu är det inte så himla långt kvar till påsk och idag visar jag ett enkelt påskkort med bara digitala stämplar ("diggisar"). Det är tre olika som jag "byggt ihop" i datorn. Man har väldigt stora valmöjligheter när man använder "diggisar", man kan tex ändra storlek eller färg och lägga bredvid, omlott eller maska motiven.
Jag brukar skriva ut på tjockt 4cc-papper och sedan färglägga med Promarkers och så har jag gjort även denna gång.
Som kortbas har jag använt illgrönt CS 10x15 och på det ett orangemönstrat papper. Själva motiven limmade jag först upp på ett brunt papper innan jag fäste det på kortet med distanskuddar. Samtliga kanter har tonats med olika chalks. Sist virade jag runt lite tvinnat bomulls-snöre i olika färger och knöt ihop i ena hörnet.
Jag har använt dessa tre diggisar:
Nillas "Kycklingar"
"Glad Påsk"
"Ägg" (ingår i en swirl-gren med tre ägg)Kramar
Linda

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!