14 apr. 2014

Njut av stunderna som får dig att le

Hej på er allihop!

Först vill jag tacka alla er som besöker oss att tillsammans passerat 150 000 besökare här på bloggen! :) Det är jättekul tycker vi.

Sen vill jag påminna alla er som missat, att det finns en podcast som heter Papperspodden och som tar upp många saker gällande papperskreativitet. Den är både underhållande och informativ.
 I fredags kom tredje avsnittet ut, som handlar om kreativ gemenskap.
Papperspodden finns med just det namnet på iTunes. För de som inte kan lyssna på iTunes kan man gå till bloggen och lyssna direkt därifrån.
hemsidan hittar man länkar till alla sociala medier som Papperspodden finns på. Så har ni inte lyssnat förr, rekommenderar jag verkligen att ni gör det. :)

Den tredje saken jag vill uppmärksamma er på är att Pysseldags nu tar emot beställningar på Copic Sketch styckvis. Dessutom finns det massor med tillbehör, väskor och set. Ni hittar allt under Färläggning och Copics. :)

Sen har jag gjort ett kort som kommer att postas till en vän idag som behöver lite kärlek och uppmuntran.


Jag har färglagt ett digitalt motiv från Crafts and me med Copicpennor.

Textstämpeln är Njut av stunderna som får dig att le. Ibland tycker jag den är roligare att ha på ett kort än krya på dig. Och jag vet att denna vän verkligen kan njuta av livet och se de goda stunderna. :)

Papperna är från ett paperpad från Prima som heter "The optimist" och är 6*6".Hud: E50-21-00-R20
Hår: E51-33-35-37-47
Ögon: YG63-67
Läppar: RV21-23-R85
Korsettkant: C1-3-5-7
Korsettliv: 100
Bakgrund: C1-Blender/0

Denna vecka är väl halva Sverige lediga för påskledighet så jag passar på att önska er alla en underbar påsk. Glöm inte att titta in här varje dag då tjejerna visar upp helt underbara alster.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!