16 apr. 2014

Istället för ett påsk-ägg

Om några dagar är det påskafton och då ska jag fylla den här altrade påsen med nåt sött och gott och ge till någon som varit snäll :-)
Till denna har jag använt:
En brun papperspåse
Två mönstrade papper
Några pappersblommor
Organza-band med glittriga hjärtan
Stickles-Glitter
Liquid Pearls
6 stämplar från Pysseldags
En påsk-påse i glada färger :-)

Här har jag byggt ihop två digitala stämplar i datorn, skrivit ut på 4CC-papper och färglagt med Promarkers. Jag ritade dit ringar på Nillas "Höna", ränder på hennes vingar och en söm runt "Glad Påsk"

Dessa är också digitala och båda är ritade av Nilla. På "Flutterby Fjäril" ritade jag ränder på magen och  "Trolle Trollslända" fick prickar på kroppen och ränder på vingarna :-)

Här har jag använt två stämplar i gummi. "Tulpan" är stämplad med röd och grön stämpelfärg, som jag sedan fyllt i extra med Promarkers. Jag fyllde i ytterkanterna och prickarna med en tunn svart penna. "#supersött" ingår i ett helt set med hashtag-ord på svenska.
 
Kramar
Linda
 
 

2 kommentarer :

 1. Så supersnyggt!!!! Läckert :) Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tackar :-) Jag har ju fått använda så superfina stämplar till detta :-)
   Kramar Linda

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!