21 apr. 2014

Istället för en blomma - ett färgglatt påskort

Go'Kväll i stugan
Idag blev mitt inlägg här i Pysseldagsbloggen väldigt försenat, jag har suttit i solen igår och hela dagen idag och tydligen så tappar jag minnet då.
Men nu har jag kvicknat till och vill dela det här färgglada kortet där jag har använt den vackra stämpeln "Istället för en blomma" , älskar den och just runda stämplar går jag igång på. 
Den finns i två storlekar ca 4,5 cm samt ca 2,5 cm Idag har jag använt en av mina favoritkortstommar, en vanlig vit papperspåse. Det är så kul att när man viker påsen så får man två fickor som man kan stoppa in lite extra sidor, som en extra överraskning, och bra om man vill skriva extra om hur mycket man tycker om den som ska få kortet ;)Insidan har jag klätt det högra uppslaget med ett fint bakgrundspapper och ett sött klistermärke med en flicka med famnen full av blommor.De två insticksidorna  har jag rundat av , och fäst en öljett samt lite snöre så att de blir lätta att dra ut och läsa.

Hoppas att ni har haft en underbar påsk!
Många soliga kramar från Mig
Nilla Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!