30 apr. 2014

Grattis-tag

Idag visar jag en färgglad grattis-tag med två digitala stämplar och ett par gummistämplar.
Grunden är en färdig vit tag som jag chalkade kanterna på och målade snöret rosa. På det satte jag ett prickmönstrat papper som jag stämplade några gånger med "Frankeringsset mini" i en blåaktig färg. Längst ner på tagen satte jag en cerise spets som jag dämpade färgen på med lite vit chalk. Jag "byggde ihop" "Grattis på födelsedagen" och "Ram"  i datorn, skrev ut på 4cc-papper och färglade med Promarkers, glittrade lite här och där samt duttade lite Glossy Accents och Liquid Pearls på olika ställen. Jag klippte ganska tätt runt motivet och satte fast det med distanskuddar. Bakom detta limmade jag fast små rosknoppar som jag klippt ut från mönsterpappret och sedan glittrat lite.
Några duttar med rosa Liquid Pearls längst upp och i spetsen fick bli sista touchen på tagen.
 
Önskar er alla en riktigt härlig Valborgsmässoafton :-)
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!