27 apr. 2014

Egna fillercards till Project Life

Idag tänker jag visa några fillercards som jag har gjort själv till mitt PL album. Jag har ett favoritkit som jag använder men ibland saknar jag kort i liggande format i storleken 4x3 samt stående 4x6. Så varför inte göra några egna?

Jag började med att skära till cardstock i en slät vit och i kraftpapper. Sedan rundade jag hörnen med en stans.
Därefter började det roliga. De vita korten stämplade jag med en svart Memento-dyna och de kraftfärgade med en vit StazOn-dyna:...och några närbilder
Och ja, det är meningen att linjerna inte är spikraka - jag ville bevara den handgjorda känslan. Dock mätte jag med linjal först och ritade hjälplinjer svagt med en blyertspenna för att de inte skulle bli FÖR krokiga.

Här är en länkad lista till alla läckra stämplar som jag har använt från Pysseldags:
Ha en underbar söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!