24 apr. 2014

Chalkboard-teknik

Hej!

Jag har lite här och där på nätet sett alster i något som kallas "chalkboard-teknik".I senaste norska tidningen Ett Trykk fanns det med en tutorial och då tänkte jag att det här ska jag testa.

Jag gjorde en tag i lite gammaldags stil och pyntade med spets, band, knapp och halvpärlor.Själva "svarta tavlan" (Chalkboard) gjorde jag med en svart kartong, embossingdyna, vitt embossingpulver, embossingfön, vit polychrome penna och skolkrita. Stämpeln är Kärlek är det enda som ökar när man älskar  och det är då så klart gummivarianten. Jag stämplade med genomskinlig dyna och hällde på pulvret, värmde med fönen och sedan drog jag några tag med dynan längs kanterna och hällde på vitt embossingpulver där också. Sedan har jag dragit några streck med den vita pennan och kritan har jag kluddat med så det ser lite "skitigt" ut. Mitt embossingpulver var något för grovt tycker jag, så nu står finkornigt vitt embossingpulver på önskelistan för det här ska jag göra fler gånger :-)Här är tagen rakt framifrån:Ha en fortsatt fin torsdag! 

Kram Rosa


1 kommentar :

  1. Det här blev ju riktigt läckert!! Hela tagen är vacker och "griffeltavlan" suuper!!
    Ha en skön helg i solen!!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!