5 mars 2014

Ute i god tid...

...med ett morsdags-kort i svart, vitt och grått.
Jag har använt gummistämpeln "Penslar" som jag stämplade på det mönstrade pappret i båda hörnen, i det ena upp-och-ner. Den finns också i Digitalt uförande.
Sen har jag byggt ihop "Grattis på mors dag" med Nillas "Tulpaner på rad" i datorn. Tulpanerna, som kommer till web-butiken snart, gjorde jag lite svagare i färgen och färglade med olika gråa Promarkers. Jag stämplade väldigt svagt med en gammeldags brevstämpel över hela och chalkade kanterna innan jag limmade upp det på svart CS som jag gjorde till en tag. "Kram" är digital och är egentligen "Puss & Kram" som också kommer till butiken strax.
En gråmålad hÄngel, några vita halvpärlor, en blomma och lite spets har också fått pryda kortet.


 
Kramar
Linda
 
 

2 kommentarer :

 1. Vilket härligt kort, gillar verkligen färgkombinationerna på kortet. Urläckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så mycket :-)
   Kram
   Linda

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!