14 mars 2014

Project Life - Malins v3

Hej på er! Ja då var det fredag igen och jag ska inspirera er lite med Project Life igen.
Jag har nu gjort klart min vecka 3 i mitt album. Jag är lite långsam PL:are men det får helt enkelt ta den tid det tar innan jag själv kommer in i det och förhoppningsvis pl:ar lite fortare sen!


Ganska enkla sidor med mycket foton.
Inget är fel eller rätt så att säga utan man gör precis som man själv vill och tycker!

Jag har använt mig av några små svenska hashtagstämplar:
#promenad
#naturenärvacker
#fotat
#shopping

Alla finns att köpa i setet för svenska hashtag small stämplar.

Sen tänkte jag faktiskt ge er ett litet tips oxå, som jag själv använder mig av när jag ska stämpla så här små textstämplar.
Det kan ju vara svårt att få texten rak men för att få den så rak som möjligt brukar jag rita 2 små svarta streck på varje sida om stämpeln i underkanten där texten liksom går rakt och sen passar jag in den på mitt kort eller papper med ränder osv så att det blir så rakt som möjligt. Eftersom klossen är genomskinlig så ser man strecken man gjort igenom och då är det lätt att passa in på tex en rad osv.
Hoppas ni förstår hur jag menar.
Ha nu en skön fredag och glöm inte FREDAGSMYSET!!!
trevlig helg på er!
Kram Dt-Malin

3 kommentarer :

 1. Hej! Så fint du gör!! Å vilka underbara färger på fotona... liksom dova färger... hur får du det??? Skriver du ut korten själv eller beställer du dina bilder fr en fotofirma? Vad har du i så fall valt som "färg"... de är så milda o fina!!!
  Hälsningar Ulrika i Halmstad svara gärna till ukarlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina sidor - det ger ett ELEGANT och möjligtvis gammeldags intryck med de dämpade färgerna, nästan lite svart-vitt. Gillar dem skarpt!!

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika, har svarat dig på mailen, kram Malin

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!