11 mars 2014

Mysigt vintrigt grattiskort

Nu är det väl ändå vår? Här i Örebro skiner solen, även om det är lite kallt fortfarande, och snödropparna tittar fram lite varstans. Trots säkra vårtecken har jag valt att visa ett riktigt vintrigt grattiskort idag, med många olika stämplar.

Jag har gjort ett grattiskort till en tjej som, precis som jag, verkligen tycker om vinter och snö. Hon fyller år i dagarna och även om det är så gott som vår så tycker jag att det passar med vintertema på hennes kort.


Jag har jobbat med flera lager mönsterpapper där alla kanter fått sig en omgång med Distress Ink Walnut Stain. Mellan två av lagren stack jag in en doily, och på alla lager har jag använt mig av några olika stämplar för att ge kortet ännu lite mer vintage-känsla. Jag har stämplat med Steampunk-hörnet på bottenlagret och nästa lager, fast på olika hörn, så de inte överlappar. På lager två har jag dessutom använt frankeringsstämplar från ett helt kit med snygga poststämplar. Det rosa lagret har fått sig några poststämplar och en härligt romantisk fjärilsfrankering, och några snöflingor i motstående hörn.

Den fina tagen har jag stansat ut och stämplat med några snöflingor och sedan ett grattis mitt på. Eftersom jag inte har gjort vintagekort på länge, gick jag verkligen all in med dekorationer, både charms, pärlor, kvistar och rosor. Riktigt gulligt!

Pappren jag har använt kommer från Maja Design.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!