27 mars 2014

Monokromatiska giraffer

Hej!

Tänk vad jag hade velat vara på Pysseldags i lördags och deltagit i Copicskurserna, men ibland är det lite för långt att resa för en dag. Det går att se lite bilder från helgen och även lyssna på en intervju som Ciza gjorde med Åsa Danielsson på Papperspodden. Har du missat att Papperspodden finns så kan jag rekommendera att lyssna, det är som ett radioprogram du kan lyssna på via webben och som bara handlar om pyssel! Underbart :-)

Ja vad har jag gjort till idag? Jo jag har lekt lite med mina copics (utan kurs) och har valt att göra ett monokromatiskt kort. Alltså ett kort som går i samma färg men i olika nyanser. Nu har jag valt att använda vitt med också så eventuellt är det kanske inte ett renodlat monokromatiskt kort, men det får ni ta :-D


Mönsterpappret är från Prima "Engraver". Kanterna är chalkad med black soot distress ink. Ett tårtpapper, randigt snöre (baker twine) och en knapp är mina dekorationer. Jag har liksom fastnat för Clean and Simple-stilen.


Jag har stämplat med gummistämpeln Giraffer som Nilla har ritat. De är så himla söta! Jag har bara använt mig av varmgrå färg: W 9, 7, 5, 3, 1, 0. Jag har stansat ut rundeln med en Spellbinder die. Sedan färgat in med black soot distress ink som jag först har gnuggat av på ett kladdpapper så det inte skulle bli för svart. För att få den vita kanten runt om så låter jag pappret sitta kvar i Spellbinder-diesen under tiden.Jag klippte till en liten vimpel och stämplade på hashtagstämpeln #surprise.Jag snurrade snöret tre varv runt mönsterpappret och knöt fast det i knappen och gjorde sedan en liten rosett.

Det var allt för mig idag!
Ha en fin torsdag och lämna gärna en liten hälsning innan du hastar vidare!
KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!