16 mars 2014

Hur ligger DU till med ditt Project Life?

Hejsan på er! DT-Carina här med ett nytt inlägg om Project Life.
Jag antar att jag inte är den enda som inte ständigt ligger i fas med sina veckor och jag har insett att det kommer nog att vara så för min del. Jag t o m hoppar lite fram och tillbaka mellan 2014 och 2013.

Idag tänkte jag visa upp min vecka 5. På titelkortet för veckan har jag verkligen stämplat loss med massor med för veckan passande hashtag-stämplar:


Den enda dekorationen här - förutom titeln - är en liten papperstag som jag har häftat fast.
Jag använde också hashtagen #grattispåfödelsedagen för att rama in min text om lördagen:


Hela uppslaget ser ut så här:


Klicka HÄR för att hitta de supergulliga hashtagstämplarna från Pysseldags!

1 kommentar :

  1. Nu har jag sett flera som håller på med PL...har inte tänkt att börja med det...hm.hm....det ser ju så kul ut...man behöver kanske inte så strikt göra vecka för vecka....det är farligt med alla inspiratörer..*hihi*!!
    Kram Inga

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!