28 mars 2014

Project Life kort.

Hej på er!
Ja 2 veckor går rasande fort och idag var det då min tur igen att visa något PL inspirerande.
Jag har denna gången gjort lite egna kort igen ( ni som följer här kommer ju ihåg att jag skrev sist att det var totalt beroendeframkallande och jag var ju TVUNGEN att göra några till!! ) och jag har fortsatt på mitt egna lilla tema för att korten ska matcha varandra MEN man kan ju givetvis göra dessa i färger osv som man själv gillar eller som passar de kort man ska PL:a såklart!

Det som oxå är väldigt bra är att jag kan använda yttepyttesmå spillbitar som jag har liggandes och skräpar när jag vill stansa ut små hjärtan eller stjärnor osv.Här kan man ta tillvara nästan varenda liten skitbit skulle jag vilja säga även om den bara är 1x1cm stor,  eller liten ska jag kanske säga.
Jag som är så snål och tycker papper är så dyrt sparar ju (tyvärr) varenda bit jag tror jag kan få ut något ifrån. ;)
Så här är nu de nya korten som jag skapat:
Tänk va mycket fint man kan göra med lite stämplar och lite överblivet spillpapper!
Till dessa PL kort har jag använt dessa stämplar:
Resa
Hörna steampunk
Idag
Familj
Den tuffaste på hela gatan!

Bara för att göra er påminda om de förra jag gjorde så har jag oxå tagit kort på alla 10 korten tillsammans som jag nu skapat totalt...kanske skulle jag kalla min lilla serie nåt med som man brukligt brukar göra. ;)
Men jag tycker i alla fall de passar fint ihop.
Ha nu en skön fredag!
Själv ska jag tillbringa en del av helgen på scrap och stämpelmässan i Göteborg! TJOHOO så kul det ska bli!!!
Och som vanligt, GLÖM INTE fredagsmyset!!

Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!