13 mars 2014

CAS babykort

Hej!

Idag blir det ett CAS-kort (clean and simple) lämpligt att ge till någon med en ny bebis.


Kortstommen är ljusblå carstock. Det vita pappret är 4CC 250 g/m2 och det har jag torrembossat med en prickig embossingfolder. Längst ner har jag lämnat det vita pappret slätt. Jag ville att den prickiga delen skulle bli fyrkantig så jag mätte upp det och lät resten av arket sticka utanför foldern när jag körde den genom min Big shot.
Jag har markerat övergången med ett hampasnöre för att få någon avbrytande färg.

Ugglan Hjärtrud har jag varmembossat. Först har jag stämplat henne med genomskinlig stämpeldyna och så strödde jag över med embossingpulver Clear och värmde med embossingfön. När det hade smält så gnuggade jag in distress ink Salty ocean över ugglan och så torkade jag med torr trasa över det embossade partiet så den vita färgen kom fram tydligare igen.

När det var klart stansade jag ut motivet i en lämplig cirkeldie. Den jag har använt är en Spellbinders.

Hashtagstämplarna hittar du i shoppen, de är helt underbara!


Jag har monterat ugglan på lite tjockare 3D-kuddar så den skulle poppa ut lite. I hörnet har jag dekorerat med ett par rhinestones. Det är allt. Clean and simple.


Ha en fortsatt fin torsdag!
KRAM Rosa
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!