23 mars 2014

30 Days of lists

Om du googlar på just "30 Days of lists" så får du en lång lista på länkar till olika ställen om detta. Förenklat kan man väl säga att man följer en lista (eller punkter) - en för varje dag - som du ska göra något kreativt av. Just nu är jag med för första gången på en sådan utmaning i en svensk Project Life-grupp och det är jättekul att varje dag får ett nytt ämne att fundera över!

Idag kommer jag att visa tre olika kort som jag har gjort till den här utmaningen där jag har använt stämplar från Pysseldags.

Dag 6 var rubriken "Mina tidslösarfavoriter" och det var ju inte svårt att att komma på nåt här inte. Till kortet använde jag det fina hjärtat från Pysseldags:


 Dag 7 var rubriken "Mina kreativa projekt". Jag är nog inte ensam om att ha diverse projekt liggande som väntar på att jag ska få tummen ur....Här har jag stämplat i hörnen med kaffefläck -stämpeln och en vit StazOn dyna:


Det sista kortet som jag kommer att visa idag är det för dag 9. Här skulle man skriva om "I mitt hem älskar jag mest....". För mig var det självklara valet min familj för utan dom blir det inget hem. Allt annat är ju bara prylar. Här tyckte jag att det blev fint med vingarna:


Om ni vill läsa mer om mina kort är ni välkomna till min blogg...Ha det gott!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!