20 feb. 2014

Välkommen våren!

Hej!

De senaste dagarna har ett konstigt sken synts på himlen, det är visst solen som hittat tillbaka. Hurra! Mindre roligt är kanske att nu syns det vilka smutsiga fönster vi har, men det tar vi hand om en annan gång. Nu har här gjorts ett vårkort istället!

Det kommer ett vårkit inom kort i gummi men också digivarianter och dem har jag lekt lite med idag. Det är samma tulpaner som Linda så fiffigt hade maskat ihop med en grattisstämpel igår. Jag har valt att sätta Nillas fina tulpanrad ihop med Välkommen Våren-stämpeln.
Mönsterpappren kommer från Bildmålarnas cute collection. Kanterna har stansats med Martha Stewarts Flourish. De små blommorna är utstansade från spillbitar och har en liten halvpärla i mitten. Runt kanterna har jag dragit med fluid chalk Chestnut roan. Inspirationen till formen hittade jag i Ett Trykk.Här är en närbild på de två stämplarna. Jag har färgat in pappret med Distress ink peeled paint.


Jag har färglagt med Copics och har använt de här pennorna (den svarta har jag använt till att fylla i texten eftersom jag gnuggade lite för hårt med distressen, oups):


Förra veckan nådde jag en milstolpe i mitt bloggande hos Pysseldags, det blev mitt inlägg #100! Hoppas att ni inte hunnit tröttna på mig än, tänkte att det skulle bli några till ;-)

Kram Rosa6 kommentarer :

 1. Ja tack för " några till"...du är så inspirerande med vad du gör...som detta kortet,..bara så ljuvligt...
  Ha en bra dag
  Vi har fått mer snö inatt...fy 17
  Kram Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina snälla ord Inga, så glad jag blir! Vi har fått snö här i Gävle i natt också, typiskt. Men snaaaart är det vår på riktigt :-D
   Kram Rosa

   Radera
 2. Grattis till 100 inlägg vännen!
  Och vilket underbart kort du firar det med! Älskar det!

  Kramar
  Ciza

  SvaraRadera
 3. Underbart ljuvligt kort!! Ser gärna m å n g a fler kort rån dig - såå fina!!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Margareta <3
   Kram Rosa

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!