21 feb. 2014

Titelkort och skärfiler

Jag tycker om att kika på andras titelkort, det som är bra med Project life är att man kan göra precis som man vill. En del veckor har jag inte så mycket tid och då blir mina titelkort enkla, men helst av allt så vill jag scrappa dem, jag älskar smådekos och pill :D
Denna vecka (v.31-2013) så blev det lite mer tid att sitta ned och pyssla, och jag älskar skärfilen som finns hos Pysseldags.

Det som retar mig lite nu är fotograferandet, det är så MÖRKT på kvällarna, och det speglas i fickan när man ska fota. Ett tips är ju att fota på dagen, eller att ta ut alla kort och lägga utanpå fickan.

Här kommer mitt titelkort med det fina Bildhjulet har du en skärmaskin (såsom ex. Silhouette) så råder jag dig till att köpa denna fil, jag älskar den!!


Här är min vecka 31,
jag älskar mycket pastell och vitt på mina sidor och gärna med vit kant runt fotot.

Det var allt för mig idag!
Ha en underbar helg och pyssla lugnt :DInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!