13 feb. 2014

Tagkort - Howl you doin'?

Hej!

Jag bjuder på ett tag-kort idag med en av Bildmålarnas nya stämplar, LWF-uggla. Den tyckte jag skulle gå ihop fint med texten från Pysseldags, Howl you doin? :-D

Materialet är beige och röd cardstock, "räfflad" cardstock (kommer inte ihåg det rätta namnet på det just nu), några pärlor och spetsband. Längst ner på tagen har jag stansat ut med hjälp av en die, Die-namics notebook edge.
Alla kanter är infärgade med min egen variant av Distress ink vintage photo. Jag lyckades fylla på dynan med refill för Walnut stain så den är nog något brunare än den ska vara. Men det är väl sånt som händer. En liten scrapolycka får man stå ut med.
Jag har satt några band ihopknutna med ett fint lingarn och så en liten ugglecharm. Själva hålet har jag gjort med en Crop-a-dile power punch, tycker den är jätteläcker! Vår designer Nilla inspirerade till det köpet :-DJag har stämplat gummistämpeln Howl you doin? på den slätare sidan av cardstocken för att det skulle bli ett tydligare tryck. jag har färgat in halvpärlorna i turkost med hjälp av en copicspenna BG09 för att matcha byxorna någorlunda.Motivet är färglagt med Copics. Runt om motivet är det infärgat med distress ink salty ocean.Det var allt för mig idag! 

KRAM Rosa


2 kommentarer :

 1. Supersnyggt Rosa!! Gillar särskilt hur du färgar in bakgrunden till stämpeln - det får du lära mig på nån träff;-)
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Margareta, vi får ha lite utbildning vid nästa träff :-)
   Kram!

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!