7 feb. 2014

Project Life v.5

Då var v.5 klar.
Jag försöker nu att sitta varje vecka så att jag är up to date med 2014. Sen har jag jättemånga veckor kvar att göra på 2013.

Jag känner att jag fortfarande har jättemycket att lära mig. Jag tror att jag måste kolla hur många foton jag får plats med t ex. Sen försöker jag lära mig att göra egna title cards och andra kort också för att få min personliga prägel.
Uppslag v.5

Jag älskar wood veneers, som är trädekorationer. Dock är dessa inte syrafria och det finns då risk att fotona och/eller annat förstörs med tiden.
Detta fick mig att tänka hur jag skulle kunna skydda mina foton och papper och ändå använda mina veneers, som jag älskar.
Så jag har penslat på Glue 'n seal på baksidan av trädekorationen och lät torka. Jag hoppas och tror att detta kommer att skydda, i alla fall betydligt bättre än helt obehandlat trä.
På ovansidan kladdade jag på lite Distress Paint och lät torka.

Wood veneer
Jag gjorde ett title card för veckan.
Ordet Vecka samt siffrorna funderar jag på att lägga ut i shoppen. Själv älskar jag dem.
Fåglarna kommer också att komma nu i vår.
Datumet har jag skrivit själv.
Title card
Kommer ni ihåg att jag för några veckor sen visade att jag gjorde utstansade journalingkort?
Jag tog ett av dessa och stämplade snö samt snöflingorna för att förstärka mina vinterbilder.
utveckling av kort jag gjorde för några veckor sen
Här är till slut min vänstersida. Det turkosa hjärtat samt skylten på kycklingkortet var saker som blev över när jag stansade ut mina journalingkort och jag tyckte de passade perfekt på fotona. Ja, jag sparar nog allt. ;)
Vänster sida

Jag hade problem att välja plastficka denna vecka då jag hade för många stora kort. Därför blev det en ficka som inte var 12*12" till högersidan. Detta gör mig dock inget då det gör albumet lite mer levande tycker jag.
Jag har blandat stickers och bokstäver.
Jag har satt epoxybubblor på fotot längst upp till vänster med Mysan och rådjuren. Dock ser jag ju nu att jag skrev ren istället för rådjur. Så är det när man är trött och pysslar sent på kvällen! :D
Höger sida

 Våga ta ut svängarna, våga göra fel. Våga att bara köra på utan att tänka allt för mycket. :)
Jag vet att det finns de som gör så mycket snyggare sidor än jag. Men det hindrar inte mig. Istället inspireras jag och jag ska ta en liten bok och skriva in alla tips och bra saker jag ser så jag kommer ihåg dem sen när jag gör mina sidor. För jag kan inte ha allt i huvudet, och jag tror inte att jag är ensam om det. ;)

Tack för titten idag. Det är alltid kul när ni besöker oss.

Förhoppningsvis kan vi snart visa er PL med våra senaste #-ord som vi släpper nu i två olika storlekar. :)2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!