14 feb. 2014

Project Life, Dt Malin v2

HEEEEEEJ på er!
Ja då var jag tillbaka här på Pysseldags för att pyssla lite igen.
Jag ska numera varannan fredag visa lite Project Life för er, en jättekul "grej" om ni frågar mig!
Jag är själv alldeles nybörjare när det gäller PL så det ska bli jättekul att få lära sig och även utvecklas inom detta område tycker jag. Man fotar ju MASSOR hela tiden så det blir ett lite roligare sätt att förvara sina minnen på tycker jag.

Jag kommer starta med att visa er min v.2 från mitt album...
Här kommer vi ju då visa ett sätt där man faktiskt kan använda stämplar till mer än bara kort osv. Det går precis lika bra att använda många av stämplarna som finns hos Pysseldags till ditt fotoalbum. JÄTTEKUL tycker jag eftersom det går bra mycket fortare att stämpla dit en text än att t ex stansa ut text, eller om man ska skriva själv..nja...jag har ju inte världens finaste handstil så det får bli lite blandat helt enkelt. Det ÄR ju såklart kul att ha med lite egenskriven text oxå, men inte hela tiden. ;)

På detta kort har jag använt en grattis på födelsedagen, där vi firade sambons son som fyllde hela 18 år!

På detta kort har jag använt, vilken underbar dag, som passade alldeles perfekt till vår promenad som faktiskt den dagen VAR helt underbar för ÄNTLIGEN fick vi lite sol här i vintern. Hade vintern varit såhär fin var dag ja då hade jag verkligen inte haft något emot vinter kan jag säga!

Hoppas nu att ni blir lite inspirerade av att prova på PL, det ÄR superkul och så himla kul att bläddra igenom albumen sedan.
Kram Dt-Malin

1 kommentar :

  1. Åh va fint du har gjort Malin, det är så att det börjar klia i fingrarna. Har funderat länge och väl om detta skulle vara något för mig. Jag ska nog prova =)
    /Åsa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!