9 feb. 2014

Presentation av vårt nytillskottNamn och smeknamn: Carina – kallar mig Cinna överallt på nätet

Kom med i teamet: februari 2014

Ålder: 42

Bor: Strax utanför Jönköping

Familj: Lyckligt gift sedan 22 år tillbaka. Vi har två vuxna barn -21 resp. 18 år gamla

Blogg: www.cinna-angelcookie.blogspot.com

När började du scrappa/göra kort? Pysslat har jag gjort sedan jag var liten, men kom väl igång ordentligt 2007 med digital scrapbooking och det ledde i sin tur in mig i pappersvärlden!

Hur kom du i kontakt med scrapbooking? Via nätet. Jag hade så mycket foton som jag ville göra nåt kul med och av en slump hittade jag scrapbooking.

Vad gör du helst (kort, LO, PL, Mixed media)?  Helst gör jag layouter eller mixed media-inspirerat!

Hur skulle du beskriva din pysselstil? Oj – det är nog den svåraste frågan! Men enligt mina vänner är det mer åt vintage/shabby chic- hållet.

Vilket format scrappar du helst i? Jag föredrar att göra LO:s i formatet 12x12. Tavlor och art journaling kan det vara lite av varje.

Nämn tre produkter du inte kan leva utan: Embossingfönen, mina färger och ett bra lim!

Vem/Vilka är dina största inspirationskällor?  Kelly Rae Roberts, Julie Fei Fan Balzer, Janna Werner, Finnabair, Findingnana för att nämna några. Dessutom älskar jag Pinterest!


Vilka bloggar/sidor besöker du gärna och ofta och varför? Det går lite i vågor men de som jag besöker mest just nu är: Janna Werner, Findingnana och Pinterest. Dessutom mycket som är knutet till de olika DT som jag är med i.

Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking/korttillverkning? Oj! Det är ganska mycket! Men när jag blir sittande flyger tiden iväg….

Vilken är din favoritteknik? Att jobba med olika lager och skuggor när det gäller mixed media. I scrapbooking vet jag inte riktigt…

Vilka är dina kännetecken att det är du som gjort ett aslter? När det gäller scrapbooking gillar jag att ha mycket stora ”rena” ytor (sk white space), med oftast bara ett större foto som jag har min utsmyckning runt om. Jag gillar små kluster av föremål. När det gäller mixed media är jag mycket mer järv med färger och gillar att ha nåt som har med texter eller citat med någonstans.

Är det något mer du vill berätta? Jag är alltid nyfiken på att lära mig nya saker!


2 kommentarer :

  1. Välkommen Carina! :) Det ska bli jättekul att ha dig här! :)
    Kram Ciza

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Ciza! Det ska bli så himla kul att vara med i ert gäng! Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!