11 feb. 2014

One-layer-kort till alla hjärtans dag

Hej!

Idag vill jag visa ett enkelt men effektfullt sätt att använda motivstämplar som är bra när det inte passar med många lager och mycket olika element på kortet.


Jag har stämplat med mitt motiv från Gorjuss direkt på kortbasen och sedan färglagt med akvarellpennor. Jag valde att inte använda vattenpenseln för att mjuka upp färgerna eftersom det är svårt att få kortet att bli helt platt och snyggt igen när man har blött ner pappret.

Jag har dekorerat sparsamt med några utstansade hjärtan, pärlor, en ros och en liten nalle. Jag ville inte ta för mycket fokus från motivet. Som avslutning stämplade jag min hälsning Tycker om dig i över högra hörnet.

Nu är det inte långt kvar till alla hjärtans dag! Ett bra sätt att visa hur mycket man tycker om någon är ett handgjort kort, oavsett om det är avancerat eller enkelt.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!