7 feb. 2014

Hej på er!

Idag är det fredag och jag har dammat av mig själv och börjat pyssla igen!
Så -här kommer Kamilla igen, och varannan fredag kommer jag att dela med mig av min nya passion, nämligen Project life. Jag har kört PL under hela 2013 och kommer glatt att fortsätta under 2014 för detta, det var verkligen min grej!

Nog om mig nu, jag fortsätter i Cizas spår, att utmana mig att stämpla direkt på fotot. 
Jag har faktiskt inte gjort det alls tidigare (vad jag kan minnas) och det ger så mycket effekt och förhöjer så mycket. Jag har använt mig av Memories dye inkpad dynor som också är vattenfasta och funkar alldeles utmärkt att stämpla på foton med. Tyvärr verkar Memories dynor torka lite långsammare än stazon (som jag är van vid) så stämplingen smetade lite när jag satte tillbaka det i plastfickan.
Så- note to self- låt torka ordentligt då det inte är stazon :)

Jag använde mig av den roliga stämpeln "statistiken säger...I vår familj är skratten aldrig långt borta och skämten och värmen haglar, så därför så passade denna stämpel in så bra på min fasters fördelsedagsfirande :D


 Jag har stämplat med en vit dyna, eftersom fotot är ganska mörkt.
Jag gillar verkligen hur det blev, och jag kommer absolut att fortsätta med detta framöver!

Mitt uppslag är inte riktigt klart än, så jag lovar att visa mer av det framöver.


1 kommentar :

  1. Kul att du är tillbaka Kamilla! Ser fram emot att följa ditt PL:ande :-D
    Kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!