5 feb. 2014

Choklad-kort till Alla Hjärtans Dag

Snart är det Alla Hjärtans Dag och jag vet att många gärna ger bort nåt litet (eller stort) till någon man tycker om. Idag visar jag en sak jag själv skulle uppskatta att få, nämligen ett choklad-kort :-) Det är gjort som ett fodral där man helt enkelt stoppar in en god chokladkaka. Jag klippte till och vek ihop ett rostrött CS och piffade till överkanterna med en kantstans från EK Tools. Främre delen gjorde jag lite kortare och vek ner flärpen. Jag limmade dit mönstrat papper i samma nyanser på de synliga delarna.
Fyra fina stämplar från Pysseldags "Stämpelkit - Alla Hjärtans Dag" finns på kortet.
De finns även att köpa som enskilda stämplar och i digitalt utförande och jag har använt både och."Ugglan Frippe" stämplade jag upp på 4cc-papper och "Ugglan Hjärtrud" skrev jag ut i lite mindre storlek på samma papper. Båda färglade jag med Promarkers och fyllde i deras tofsar med Stickles-glitter. "Hjärtblomman" stämplade jag direkt på det mönstrade papper, fyllde i med olika Stickles-glitter och duttade dit några gula Liquid Pearls

Jag klippte ut ett ojämnt hjärta i både rostrött och mönstrat papper som jag satte fast med distanskuddar. Jag fyllde i ytterkanten med lite Stickles-glitter och duttade dit några gula Liquid Pearls i ena hörnet.
"Lycka är att bara vara och dela med sig" skrev jag ut på 4 cc-papper och klistrade upp lite böjt över hjärtat.

Kramar
Linda

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!