27 feb. 2014

Bokmärke med #hashtags

Hej!

Nu är det min tur att visa upp de läckra #hashtag-orden! Jag har valt att göra ett bokmärke, jag älskar böcker och idag när jag kom hem så hittade jag en ny bok på mitt sängbord, maken hade fått för sig att köpa den till mig <3 och då fick jag inspirationen att göra just ett bokmärke.För att göra något annorlunda så har jag använt mig av krympplast. Det är ju ett helt otroligt roligt material!

Jag klippte ut några remsor av krympplast, stansade ut hörnen och gjorde ett hål med håltång. Sedan stämplade jag med Staz-on timber brown tre olika ord från hashtagskiten.

Före:Efter:

Som bas har jag använt svart kartong, vit cardstock och en spillbit från Maja Design. Kanterna har jag stansat med Martha Stewarts doily lace. På mönsterpappret har jag stämplat på "Ta en stilla stund..."


Jag har färglagt ett motiv från Saturated Canary som heter Reading beauty. Jag har (som vanligt) använt Copics. Jag har klippt ut henne längs konturerna och så satt fast med tape på den vita bakgrunden.


I huvudänden har jag satt band och spets men också mina hashtags. Jag har satt en liten metallögla på varje krympplastbit och sedan använt baker twine och fäst dem under banden.


Så här ser det ut "in action":Ha en fortsatt fin torsdag! Och glöm inte att vara med i vår utmaning, sista dagen att lämna in bidrag är imorgon den 28 februari! Länk finns längst upp till vänster!

KRAM #Rosa2 kommentarer :

 1. Igen en inspiration! Jättefint bokmärke...måste nog byta ut min gamla nu.
  Ha en bra dag
  // Inga

  SvaraRadera
 2. Ett helt underbart fint bokmärke, sånt skulle man ha ;)
  Jag som aldrig testat krympplast vill ha en demo av dig nån gång.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!