12 feb. 2014

2 dagar till Alla Hjärtans Dag

Jag har altrat en papperspåse som jag tänker fylla med något gott och ge till någon på fredag :-)
Till denna har jag använt:
Brun papperspåse
Två mönstrade papper
Svart och brunt organzaband
Naturvit bomulls-spets
Ett klipparks-motiv
Stämplar:
 "Kärlek är det enda som ökar när man älskar" (ingår också i "Stämpelkit Alla Hjärtans Dag" )
 "Fransk skylt Chocolat"
Båda finns även i digitalt utförande.
Blomstämpel från Reprint.

Jag ruggade upp kanterna på klipparks-motivet, chalkade med vitt och beige och limmade upp på papper med boksidemönster. Påsflärpen som viks ner förstärkte jag med mönstrat papper som fått en fin kant med en EK-Tools kantstans. Påsen stängs med ett par klädnypor :-)
 "Kärlek är det enda som ökar när man älskar" stämplade jag flera gånger direkt på påsen, tillsammans med en blomma från Reprint. "Fransk skylt Chocolat" stämplade jag på ett mönstrat papper, fyllde i ramen med vit penna och satte fast med distanskuddar.

Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!