2 jan. 2014

Tycker om dig!

Hej och gott nytt år!

Jag ser fram emot ett härligt scrapår och börjar med att visa en av gummistämplarna från senaste stämpelkitet!

Mina mönsterpapper kommer från BoBunny och diesen är Spellbinders och Magnolia.Här har vi då stämpeln från Alla hjärtansdag-kitet "Tycker om dig" som jag har valt att stämpla direkt på mitt mönsterpapper. Det är så läckert med att ordet TYCKER är randigt :-D


Jag satte en tag bakom motivet och stämplade på med en av mina gamla gummifavoriter Adressat. Lite spets och band fastbundet med garn som dekoration.Närbild på motivet som kommer från Make it Crafty. Jag har färglagt med Copics. Runt om motivet har jag färgat in pappret med distress ink Wethered wood.


Hår: E 57, 55, 53, 51
Hud: E 13, 11, 00, 000 och R 20
Klänning: BG 15, 13, 11, 09, 000
Skugga: C 3

Så här ser kortet ut rakt framifrån:


Hoppas att du får en fin dag och så ses vi nästa vecka!

KRAM Rosa
2 kommentarer :

  1. Åh så superfint Rosa!! Din färgläggning är så läcker och jag tokgillar ju turkos!! Textstämpeln är jättesnygg - och fint placerad.
    Härligt med ett nytt pysselår! Ha det riktigt gott!! Ser fram emot den 11:e - vi ses väl då!! Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!