1 jan. 2014

Nytt år och nya människor

God fortsättning på det nya året :-)
Idag visar jag ett kort i brunt och rosa till en alldeles ny liten människa.
Jag har använt följande stämplar från Pysseldags:
"Vimplar, mindre"
"Vimplar, större"
"Grattis"
Nillas "Kulgran"

Den lilla flickan och volangen i nederkanten är stämplar från hÄnglar och stÄnglar och de har jag färglagt med Promarkers. Runt om flickan stämplade jag med Nillas fina kulgran i olika färger, sen duttade jag dit Liquid Pearls i olika nyanser.

Kramar
Linda

 

2 kommentarer :

 1. Underbart kort Linda!
  KRAM och gott nytt scrapår!
  Rosa

  SvaraRadera
 2. Tack Rosa :-)
  Detsamma till dig!
  KRAM

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!