29 jan. 2014

Lite mer Alla Hjärtans Dag inspiration

Hej onsdag!
Dagens lilla grej är som ett litet hänge eller en tag med två sidor, den ena i blått och den andra i rosa :-) Jag har använt två små färgglada tårtpapper som jag klistrat upp på varsitt vitt CS och klippt ut efter tårtpapprets form. Mellan dessa har jag sen ett större vitt tårtpapper och en tygögla som  jag gjort av två bitar tygtejp så att de matchar varsin sida :-)
Till denna har jag använt tre gummistämplar från "Stämpel-kit Alla Hjärtans dag" som också finns som enskilda stämplar och i digitalt utförande.Nillas "Ugglan Frippe"  har jag färglagt med Promarkers. Tofsarna piffade jag till med blått Stickles-glitter och ögonen fyllde jag i med Glossy Accents. Jag klippte ut en rund form, ritade dit en slags "söm" runt om och chalkade kanten. Sen limmade jag fast det på ett mörkblått papper, där jag duttade några små Liquid Pearls runt om. Jag stämplade några gånger runt om med "Frankeringsset, mini"
På det blåa tårtpappret har jag stämplat med "Kärlek är det enda som ökar när man älskar" flera gånger i blågrått och chalkat kanten.


Runt den fina texten "Kärlek är det enda som ökar när man älskar" har jag använt Distress Stains i tre nyanser, duttat några rosa Liquid Pearls och chalkat kanten.
På det rosa tårtpappret har jag stämplat flera gånger med "L'amour est stupide ensemble"  i vitt och chalkat kanten.
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!