8 jan. 2014

Kort till nyfödda tvillingar

Idag visar jag ett kort till en flicka och pojke som föddes dan före julafton :-)
Grunden är ett brunt CS 15x15 cm och på det sitter ett mönstrat papper i brunt, turkos och rosa. Motiven är stämplade på 4cc-papper och alla papperskanter är chalkade. Jag fyllde även i kanterna på det mönstrade pappret med brunt Stickles-glitter.
De små barnen är stämplar från hÄnglar och stÄnglar och är färglagda med Promarkers. Vingarna har fått lite Stickles-glitter i ytterkanterna och hjärtanen på magarna har jag fyllt i med Glossy Accents. I kanterna har jag stämplat med olika frankeringsstämplar i lite svagare färg. Jag strödde lite rosa glitter ovanför flickan och turkost glitter över pojken. Mellan barnen stämplade jag svagt med hjärteblomman tre gånger och fyllde i med Promarkers. Jag ritade dit några rosa små hjärtan och turkosa bubblor som "flyger upp" från hjärteblommorna :-)  

Jag har använt dessa stämplar från Pysseldags:
Nillas Hjärtblomma
Nillas Banner
Frankeringsset
Frankeringsset, mini

Kramar
Linda

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!