16 jan. 2014

Kärlek är det enda som ökar...

Hej!

Jag har lekt lite mer med roliga dies från Spellbinders. Jag har använt en die som heter Spellbinders borderabilities curved border two.

Den här gången visar jag bara det slutliga resultatet men principen är densamma som i mitt inlägg i förra veckan.


Papper från Maja Design .
Stämpeln kommer från Alla hjärtans dag-kitet men finns också att köpa enskilt.


Jag har skurit ut baspappret med två av kantdiesen. den ena gör själva "spetsmönstret" och den andra de små prickarna och skärkanten. På mitt mönsterpapper har jag använt en tredje die som skär ut och gör ett litet mönster som en söm längs med hela kanten. 


I hörnen satte jag lite pärlor och jag gjorde en rosett med hjälp av en stor plastgaffel och limmade fast den. Jag har använt en annan Spellbinder-die runt textstämpeln. Pappret är infärgat med distress ink victorian velvet.

Ha en fortsatt trevlig dag!
KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!