15 jan. 2014

Goa ugglor

Idag visar jag ett färgglatt födelsedags-kort med Nillas goa uggla Frippe x 4 :-)
Jag har bara använt mig av gummistämplar denna gång, som jag stämplat upp på 4cc-papper och sedan färglagt med Promarkers. Jag stämplade upp Frippe 4 gånger och klippte sen ut fyrkanter så att det blev en hel uggla och 3 halva :-) Jag målade dit små bubblor, chalkade kanterna och limmade sen upp på matchande CS.

Dessa tre stämplar finns på kortet:
"Ugglan Frippe" "Grattis" "Hjärtblomma"
Samtliga stämplar finns också i digitalt utförande.
Ugglan och hjärtblomman ingår även i ett "Stämpelkit, Alla Hjärtans Dag" 

Runt grattis-stämpeln ritade jag en slarvig "söm", limmade fast det på brun CS och fyllde i med brunt Stickles-glitter längs kanten. Jag stansade ut fyra små stjärnor i samma färger som ugglorna, fyllde i ytterkanterna med vit penna  och limmade fast runt omkring. Under hjärteblomman satte jag en bit brunt tygband.

. Under denna hjärteblomman sitter ett annat brunt tygband. Kramen är gjord av små runda stickers från Doodlebug
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!