30 jan. 2014

Från en vän till en annan

Hej!

Jag fortsätter med kärlekstemat även den här veckan. Kärleken till en vän måste ju lyftas fram så ofta som möjligt också, då passar de här stämplarna bra som jag använt idag. Två av dem är från Alla hjärtans dag-kitet i gummi och en är äldre.


Materialet är mönsterpapper från My Mind's Eye "Stella and Rose", vit och ljusgul cardstock och 4CC-papper, Blommor från WOC och dies jag använt är Go Create frilly #10, Spellbinders ovaler och rundlar. Fjärilen är från Joy! och trollsländan från Magnolia.


Här är en närbild på textstämpeln. Den finns att köpa både i digital form, gummi och i ett kit tillsammans med 15 andra stämplar! Jag har färgat in med distress ink Salty ocean och stämplat med en svart Versafine-dyna.


En närbild på toppen av kortet. Jag har först skurit till en cardstock i 6x12 tum och bigat på mitten. Sedan har jag lagt min die från Go Create så att den inte skär av helt utan den skärande kanten är utanför pappret. Min lilla trollslända har jag gjort i två lager en i vitt och en i gult. lite dekorerad med minipärlor.Jag har limmat fast den med glossy accent.Den här Magnoliastämpeln heter Happy Easter Tilda och det fick bli orangea (stavning!?) toner den här gången. Lite wild and crazy måste man ju få vara ibland :-) 

Hud: E 13, 11, 02, 00 och R 20 
Hår: E 77, 18, 15, 13
Kläder: YR 27, 20, 07, 04, 02, Y  15, 02
Skugga: B 000, 00
Runt om även distressat med Salty Ocean

Som ni vet vid det här laget så älskar jag mina Copicspennor. Jag önskar att jag hade möjlighet att delta i den kurs som Åsa Danielsson/Scraphorse har hos Pysseldags den 22 mars. Men det kanske du har? Läs mer om det HÄR På insidan tog jag den minsta av Go Create diesen och stansade ut ett hål i en overheadfilm. Sedan la jag den som en schablon och så färgade jag in även här med Salty Ocean. Sedan stämplade jag Hjärtan på rad från Kitet i samma färg. Längst upp stämplade jag med svart Versafine-dyna Från en vän till en annan. Här ser man också lite tydligare hur jag skurit ut kortbasen.


Det var allt för mig idag! Ha en fin dag och så ses vi nästa vecka! 

Kram Rosa
1 kommentar :

  1. Helt underbart kort med härliga färger och stämplar!! Blir alldeles lycklig av att titta på det!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!