22 jan. 2014

En påse kärlek

Jag har altrat en liten papperspåse som kan fyllas med nåt fint till Alla Hjärtans Dag :-)
Jag har använt tre av de sexton stämplar som ingår i "Stämpelkit, Alla Hjärtans Dag"
De kan även köpas var för sig:
 

Jag chalkade kanterna på det mönstrade pappret och sen stämplade jag motiven med en svag brun färg i nederkanten. Tårtpappret har jag färgat brunt och sen ritat en vit kant på. Flärpen som jag vikt över har jag piffat till med en kantstans från EK Tools, lite chalk på det och sen ett brunt textilband tvärs över. Påsen hålls stängd med två små klädnypor :-)

Alla tre stämplarna sitter på samma bit papper från Letraset. Motiven är färglagda med Promarkers och jag ritade dit små bubblor runt texten. Jag stämplade flera gånger med texten i en svagare brun färg lite här och där och chalkade kanterna.
 
Kramar
Linda
 
 

2 kommentarer :

 1. Vilken underbar presentpåse!
  Härlig inspiration <3
  Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nilla :-)
   Har ju så fina motiv att använda <3
   Kram Linda

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!