23 jan. 2014

Altrat ljus och kort till Alla hjärtans dag

Hej!

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och varför inte göra någon glad den dagen och berätta vad du känner. Det kan vara svårt med att säga saker, men då kanske det är lättare att göra saker istället. Jag har i alla fall gjort om ett ljus, (altrat det för att tala i facktermer) och ett litet kort också.Jag har använt ett vitt blockljus köpt på Rusta och så har jag stämplat två olika Pysseldagsstämplar Tycker om dig och så Hjärtan på rad  på en vit 3-lagers servett. Jag klippte ut stämplarna från servetten och använde bara det översta servettlagret där motivet finns. Jag la sedan urklippen på ljuset där jag ville ha dem och lindade ett vitt bakplåtspapper hårt runt ljuset och värmde med embossingfönen tills jag såg att motivet smälte in i ljuset.


Jag har färglagt alla hjärtan med Copicspennor direkt på ljuset. Längst ner har jag knutit ett band med små hjärtan på.


Jag har gjort ett litet kort också.


Kantstansen är från Martha Stewart och heter Flourish lace. Mönsterpapper från Pion. Bladsvirveln är en Cheery Lynn-die.


Kuvertet är gjord med en die från Marianne design. Jag har stämplat I just wrote to say I love you på den.


Lilla Tilda från Magnolia sprider kärlek :-) Hon är ett "felköp" från när jag besökte Magnoliabutiken i somras, hon låg i fel fack och det märkte jag inte förrän i Jönköping. Men nu är jag glad att hon kom med hem :-) Jag har färglagt med Copics:
Hud: E 13, 11, 00, 000 R 20 
Hår: E 57, 55, 53, 51, 50
Kläder: G 28, 24, 21, 20 YG 23
Hjärtan: R 46, 59, 27
Skugga: C 3
Runt motivet har jag stämplat med Hjärtan på rad med Distress ink Vintage photo.


De stämplar jag har använt mig av idag från Pysseldags finns alla på Alla hjärtans dag-kitet

Ha nu en fortsatt fin dag och så ses vi snart igen!
KRAM Rosa


4 kommentarer :

 1. Kalasfint Rosa!! Så bra att det gick att färglägga direkt på ljuset (dock inte för mig som använder akvarellfärger ;-) ) kortet är jättesnyggt också och du är en hejare på färgläggning!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Så läckert!
  Så underbara tips <3
  Kram NIlla

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!