19 dec. 2013

Tomtekram!

Jag har en liten söt gummistämpel som säger Tomtekram och den har fått pryda dagens julkort. Den är från förra årets julkit i gummi. Tack och lov finns den ju i digiform också så det går att få tag i den :-)

Det här kortet inspirerades jag att göra av mina vänner Birgitta och Susi när vi hade scrapträff.Tomtenissarna kommer från servetter som jag klippt ut och limmat fast med limstift på ett 4cc papper. Bakgrunden är gjord med en embossingfolder från Sizzix. Det är egentligen en liten pingvin med på den men jag gömde den bakom tomten med hjärtat.

Prickarna är liquid pearls White opal som jag duttat runt så det skulle kännas som fallande snö.


Jag har monterat tomtarna på 3D-kuddar och runt kanten på det vita pappret har jag dragit runt med stickles star dust.


På insidan av mina kort använder jag den här personliga god jul-stämpeln där hela familjen får vara med.


På baksidan stämplar jag så klart min personliga vintagestämpel. Jag älskar den!


Nu vill jag önska er alla en riktigt god jul och så ses vi i mellandagarna igen!
TOMTEKRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!