8 dec. 2013

Kontraster

Idag bjuder jag på ett alster som faktiskt inte är helt färdigt!
Jag ville visa lite hur man kan arbeta med kontraster och fick på jobbet en bunt guldpapper i en fantastisk kvalitet och som jag tyckte passade till detta projekt.
Anledningen till att det inte är färdigt är att jag ville kunna flytta sunt de olika bilderna för att visa hur man kan förändra uttrycken med samma bilder och material. därför kan de ligga något snett på en del bilder.
Jag har alltså använt mig av guldpapper, svart cardstock och en svart stämpeldyna och diverse vintagestämplar. Det finns massor med olika att välja på i shopen!
Man kan alltså göra mycke med rätt små medel!

 Här har jag  lagt ut dem rätt glest och försökt passa in dem på ett sätt där de harmonierar med varann.


 Här har jag thigtat till det hela och gett ett litet utrymme mellan bilderna som gör intrycket mer stramt. Här nedan följer olika kombinationer av bilderna där jag bara använt en del på varje bild. Själv kommer jag sätta samman dessa till tavlor som ska sitta i vår hall, när jag orkat bestämma hur jag vill sammanföra dem!


Hoppas ni fått lite inspiration till att exprimentera med uttrycken i alstrena!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!