4 dec. 2013

Julpost

Halloj!
Idag ska jag visa en altrad liten brevlåda med plats för alla fina julkort som man förhoppningsvis får i år...och flera år framöver :-)
Jag köpte en vit brevlåda i papp på Panduro som jag klädde in i rött CS. Det mönstrade pappret skar jag lite mindre, ruggade och chalkade kanterna på innan jag limmade fast det. Baksidan på det var rutigt och det gjorde jag likadant med och satte på lådans sidor.
Jag har använt dessa stämplar från Pysseldags:
"Lingonkrans" ingår även i "Jul-kit 2013" och finns också i "Digitalt utförande"
"Frankerings-set" och "Frankerings-set mini" finns också i "Digitalt utförande"
"Med önskan om en fröjdefull jul..." finns även i "Digitalt utförande"
En liten brevlåda för julposten.

Jag satte en rar liten Magnolia-ängel från förr i lingonkransen. Båda är färglagda med Promarkers och har fått Stickles-glitter lite här och var. Det syns nog inte på bilden, men bären i kransen har jag piffat till med lite Glossy Accents och så duttade jag lite gröna Liquid Pearls på några ställen..

På locket klistrade jag fast röda bokstäver som bildade ordet "julpost". I högra hörnet av ordet stämplade jag med några  frankeringsstämplar i olika nyanser. I kanten på locket limmade jag fast en naturvit spets som fick hänga ner över kanten och på den satte jag några röda stjärnor.

Insidan på locket klädde jag i rött CS och satte en skylt med den fina jul-stämpeln.
 
Kramar
Linda
 
 

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!