6 dec. 2013

Julkort

Idag har jag gjort något jag älskar, att färglägga. :)
Så jag gjorde ett lite annorlunda julkort med motiv från Make it Crafty. Motivet är digitalt, vilket gjorde att jag själv kunde bestämma storlek och se till att den fick plats i min största runda die från Spellbinders.

Jag har skrivit ut tomten på ett 4cc-papper och målat med Copic Ciao och Promarkers .
Runtom honom färgade jag sen in med distressdyna och svamp. Färgen är Iced Spruce.
Jag skrev sen ut Be naughty & save santa a trip på ett 4cc-papper och använde en gammal die från QuicKutz (som egentligen bara är själva ytterramen) men jag tyckte det blev fräckt att använda innanmätet till texten, färga in med diesen kvar och sen färga in även ramen. :) Det blev lite annorlunda.

Bakom embossade jag ett papper där jag sen, även där, använde Iced Spruce för att färga in det upphöjda som blev mellan "tegelstenarna". :)

Snöflingediesen och de silvriga små snöflingorna är från Magnolia.

Tack för titten.
Imorgon är det Pernillas tur att inspirera er. :)2 kommentarer :

  1. Vilken häftig tomte och vilket fint kort du gjort.

    SvaraRadera
  2. Det blev supersnyggt med den vita ramen runt texten!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!