16 dec. 2013

EN ALTRAD TOFFIFE-ASK

Hej!
 
Nu är det måndag igen och snart jul. K an inte säga att det är någon vidare julstämning här nere i södra Sverige. Idag har i alla fall julkorten kommit iväg till brevlådan.
Igår var jag på lördagsträff hos Lillans Scrapbooking i Växjö. Vi hade även besök av två tjejer ifrån Hässleholm. Jättekul att träffas i verkliga livet, när kontakt innan bara har varit via Facebook. Jag fick några pringelsburkar klara som jag ska använda som julblommor.
 
Idag jag valt att visa en Toffife-ask som jag klätt. En sådan ask är bra att ha med sig istället för en blomma när man går bort. Det går ju att använda hela året och anpassa motiv efter årstiden.

Jag har använt en hjärtan die från Nellie Snellen och en Spellbinderdie till ramen för bilden på ängeln. Jag har dubbla cardstock, ett mörkt rött och ett i beige. Mönsterpappret är Bo Bunny, Back to tracks.
Texten är Snöflingor är vinterns fjärilar, http://shop.pysseldags.se/digitala-stamplar/texter/juladvent/snoflingor-ar-vinterns-fjarilar. Jag har satt dit några snöflingor utstansade i guldpapper och fäst dem med brads.
Bilden har jag hittat i en av mina lådor med bilder av alla de slag. Jag har också satt dit en blommar och lite blad.
Så här ser baksidan ut.
Överst har jag satt en text av Bert Månsson som jag tycker är fin,
Juletid,
Nertill har jag satt en God Jul stämpel att skriva en hälsning på.
Och så här ser asken ut när man öppnar
 
Ha en bra vecka och stressa inte för mycket inför julen så hörs vi nästa måndag
 
Monica
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!