23 dec. 2013

DAN FÖRE DOPPAREDAN!

Hej igen!
 
Nu är snart julen här och allt stök ska vara klart, förhoppningsvis. Idag har vi julpyntat, klätt granen och kokat skinkan. Nu ska jag bara slå in alla julklapparna också. Vi har inte någon julstämning här när man tittar ut.. gröna gräsmattor, regn och blåst. Har satt på en cd med julsånger istället...
 
Idag har jag gjort en tändsticksask. Kom i sista stund på att jag inte skickat julkort till en fd arbetskamrat som gått i pension och som har stått mig nära under många år. Panik!! Men eftersom han bor på samma ort som jag så åkte jag och la den i brevlådan.
 
Så här har jag gjort
En stor tändsticksask. Dubbla cardstock, grön och beige, och ett mönsterpapper från "spillhögen". Det är svårt att ange måtten. Skulle göra en ask till och då var måtten inte desamma så det är bäst att mäta varje ask.
 Spellbinder dies till både bilden och texterna. Rött sidenband att binda ihop med. God Jul die från Rox stamps. Blomman är en punch och bladen är från Poppystamps, Pine Sprigs.
Bilden hittade jag i min "bildlåda".
 Här är cardstocken o bandet ditsatta
Och här har mönsterpappret kommit dit
 

Texterna jag använt är: Adventsvers
och God Jul
Jag har gjort som en liten bok där man öppnar och texten finns.
Och så här ser den ut när den är klar!
Hoppas att den gläder den som fått den i brevlådan.
 
Med detta så önskar jag er en God Jul
 
Monica
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!