12 dec. 2013

Chokladask till min välartade son :-)

Hej!

En av mina stora "idoler" i scrapvärlden är Marianne från Norge. Dagens alster är gjord efter en beskrivning som hon gjort fastän jag gjort om måtten till min ask.
Mönsterpappren kommer från Pion design.Jag har utgått från en chokladkaka på 200g. Den är 10 cm bred, ca 1,3 cm hög och ca 21 cm lång. Jag gjorde min ask 22 cm lång men nästa gång gör jag den nog på 23 cm istället för att få bättre plats för chokladkakans "sidoflärpar".


Jag har använt Pysseldagsstämpeln "En synnerligen god jul önskar jag dig min välartade...." och så kan man välja till vem man nu tycker är välartad. Det finns flera alternativ att välja på när man köper stämpeln och alla kommer så klart med i "kitet". Orden är ett citat från Karl-Bertil Jonssons jul.
Jag valde att lägga till ordet Son. Min son älskar Digestivechoklad så den här ska han få.

Jag har stansat ut med spellbinders och så har jag behållit dien på medan jag färgade in med distressfärg Old paper. Jag har dekorerat med grankvistar(?) och snöflingor, båda punchar från Martha Stewart.


Här är en närbild på mönsterpappret som fick bli huvudmotivet den här gången.Så här ser insidan ut när chokladkakan är urtagen. Kantstansten är också Martha Stewart.Sen kan man ju ha asken uppställd om man vill när chokladen är slut :-)Det var allt för mig idag!
Kram Rosa

PS! Du gillar väl oss på Facebook? Annars kan du börja göra det nu :-) Tryck HÄR för att komma dit. Vi börjar nu närma oss 500 "gillare" och då har Ciza lovat freebies och lite annat!2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!