5 nov. 2013

Vykort i romantisk stil

När det nästan bara är räkningar och kuvert i lådan är det roligt att hitta en handgjord hälsning bland fönsterkuverten. Idag visar jag två stycken för er, skapade vid samma tillfälle, i samma stil, men ändå olika.

Basen är akvarellpapper som jag färgat med filmjölk och hushållsfärg, sen har jag stämplat med frankeringskollage och hörnsnirklar. Motivet från Madeleine Design är monterat direkt på bakgrunden, sen distressade jag kanterna på både bakgrunden och motivet med Gathered twigs - min absoluta favorit bland Distress pads. Några rosa halvpärlor i hörnen och en personlig hälsning på baksidan.

Nästa kort, med bakgrund skapad på samma sätt. Här har jag stämplat runt lite med olika frankeringsstämplar och hörnsnirklarna. Monterade på motivet direkt på, även detta Madeleine Design, och distressade kanterna. Sen stämplade jag Fikadags och tebrickan, innan jag monterade halvpärlor i hörnen. Baksidan gömmer en personlig hälsning med inbjudan till fika, så klart. Båda korten skickade jag sen i cellofanpåsar, så att mottagaren såg med en gång att det fanns roligheter i posten.

Stämplar använda i detta inlägg:
Swirlhörn, vänster & höger

Ha en bra dag!

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!