27 nov. 2013

Snöflingor är vinterns fjärilar

Idag visar jag ett enkelt julkort med en riktigt söt textstämpel från Pysseldags:
"Snöflingor är vinterns fjärilar"
Jag har använt 2 tjocka mönsterpapper från Panduro. Jag stämplade först den fina texten på det ljusblåa pappret som fick bli grunden i kortet. Med hjälp av en stans från EK Tools gjorde jag en snöflinge-rad i nedre delen på det röda pappret. De utstansade snöflingorna limmade jag fast lite här och var, några vände jag på så att den ljusblåa baksidan syns. Sen piffade jag till de med lite Stickles-glitter. Jag lindade ett blåvitt pappers-snöre ett par varv runt det röda pappret och knöt fast det på framsidan. Som vanligt har jag chalkat alla papperskanter.


Den rara lilla ängeln är en äldre stämpel från Magnolia och den har jag färglagt med Promarkers.
"Snöflingor är vinterns fjärilar"
Finns även i digitalt utförande.
 
Kramar
Linda
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!