28 nov. 2013

Njut av stunderna som får dig att le

Hej!

Den stämpel jag använt mig av idag är en som fungerar i alla möjliga situationer: Njut av stunderna som får dig att le. Jag har den i både gummiform och digi. På det här kortet har jag använt mig av gummistämpeln och tryckt texten direkt på mönsterpappret.


Mönsterpappren kommer från Maja Design och Sofierokollektionen.
Jag har dekorerat med en kakservett och några små blommor och ett par utstansade bladsvirvlar från Cheery Lynn.


Magnolias Tilda binding flowers är ju underbart söt. Jag har färglagt henne med Copics (numera som vanligt hihi) Du har väl inte missat att det går att köpa Copics hos Pysseldags nu? Kika HÄR för mer info.

Hud är E13, 11, 00, 000 och R20
Hår är E 57, 55, 53, 51
Kläder är R85, 83, 81, 20 och RV10

Jag har stansat med en EK Success kantstans på ena sidan. Den heter Arrow. Runt Tilda har jag stämplat lite blad med Stempelgledes vintage garden.


Alla kanter är chalkade med Walnut stain och så är det stickles Star dust (min absoluta favorit) runt ytterkanten också.

Jag tjatar på lite om månadsutmaningen igen också, nu är det bara 3 dagar kvar, senast 23.55 den 30 november ska ditt bidrag vara inskickat till oss. Du hittar utmaningen längst upp till vänster där det står "tävling".

Nu ser jag fram emot en pysseldag på lördag, när jag ska hinna med adventsstöket i hemmet har jag ingen aaaaning om, men en heldag med scrapgänget i Gävle vill jag inte missa! Det gäller att prioritera, eller hur :-D

Ha en fin dag!
Kram Rosa


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!