13 nov. 2013

Mössens julafton

Nu är det inte så himla långt kvar till jul minsann och på Pysseldags finns det väldigt många fina stämplar som passar på våra julkort :-)
Idag visar jag ett enkelt kort där jag använt två gummistämplar och en digital stämpel:
"Vinterkollage" (gummi)
"God Jul & Gott Nytt År - mindre" (gummi, finns även i digitalt utförande)
Nillas "Julmus" (digital)
Grunden är ett julrött CS och ett mönstrat julpapper från Panduro, båda chalkade i kanterna. På detta stämplade jag "Vinterkollage" och sen limmade jag dit utstansade snöflingor som jag glittrade lite. Jag duttade några vita Liquid Pearls runt snöflingorna.
"Julmössen" hämtade jag hem i Word och gjorde den ena lite mindre och spegelvänd. Jag skrev ut de på 4cc-papper och färglade med Promarkers. Sen stämplade jag "God Jul" uppe i vänstra hörnet. Ett rött litet brads-hjärta passade fint här :-)

Kortet är ca 13x10 cm

Närbild på de tre stämplarna
 
Kramar
Linda
 
 

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!