17 nov. 2013

Mistel

 Längesen sist jag pysslade, hälsan, orken och modet har sagt ifrån och det är tack vare Ciza jag är tillbaka på banan igen! Tack vännen!!

Om två veckor firar vi första advent, jag vet knappt var tiden tagit vägen, det går verkligen undan!

Jag passar på att smyga igång julpyntningen och här hemma är det ingen jul utan misteln. Jag har riktig, en i plåt och nu en i papper.
Jag älskar motivet som Nilla har gjort och det kommer att användas i fler sammanhang. Motivet finns under digitala stämplar, motiv,jul/advent och heter Mistel och finns HÄR


 Jag har skrivit ut motivet fyra gånger och av dessa spegelvände jag två för att kunna montera ihop dem så att det blev ett tredimensionellt  motiv och lika på båda sidor. Sedan färglade jag motiven och av dubbletten klippte jag ut band och blad och monterade ovan på det första motivet. Jag använde en penna för att böja ut band och blad så det sticker ut. Lite glitterlim på det hela
 Om man vill kan man ju bygga ut mistel ännu större om man önskar det finns inge begränsningar.

Hoppas ni blir inspirerade att exprimentera med era digitala stämplar! Man kan kanske tycka att de har en begränsad användnings område, visst kan man inte göra vissa saker som man gör med gummistämplar men man kan göra andra saker med dem som här att spegelvända.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!